Izvor:
04.11.2017 u 20:41
0

OVO MORATE DA ZNATE: Lažna WhatsApp aplikacija bila je mesecima prisutna u prodavnici!

Google je tek početkom novembra uklonio lažnu WhatsApp aplikaciju, koja je u prodavnici bila prisutna mesecima. Preuzeta je preko milion puta, što je sve njene korisnike izložilo opasnosti.

Nije dokazano da je aplikacija radila bilo šta drugo, osim prikazivanja reklama za druge aplikacije, pa ako ste u WhatsApp-u skoro videli neku reklamu, verovatno je da ste preuzeli lažnu aplikaciju.

Ime aplikacije je bilo Update WhatsApp, a logo je bio identičan WhatsApp aplikaciji. Nažalost, sve to nije bilo dovoljno da Google primeti da se radi o lažnoj aplikaciji.

Nakon što je konačno otkriveno da je aplikacija lažna, povučena je iz Google Play prodavnice, a programer je izbačen iz Android Developer programa.

Ako ste nekim slučajem naseli na prevaru i preuzeli lažnu WhatsApp aplikaciju – vreme je da je obrišete i instalirate pravi WhatsApp!

Izvor: Nezavisne-com
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter