Izvor:
10.11.2017 u 04:17
0

KAKO DA SAZNATE DA LI VAS NEKO UHODI NA FEJSBUKU? Konačno postoji način!

Društvene mreže su dobar način za održavanje komunikacije sa najdražima, ali često mogu postati i način da vas neko uhodi.

Nije neobično da vas uhodi osoba za koju to nikad ne biste pomislili i s kojom se uredno viđate na kafi ili na poslu, a evo i kako da je prepoznate:

Obratite pažnju na to kako se ponaša na Fejsbuku

Čak i ako ste postavili nekakav status koji ne traži nikakav komentar, osoba će lajkati i ostaviti komentar, makar i samo u obliku smajlića.

Lajkuje vam sve fotografije

Šalje čudne poruke u svako doba dana i noći.

Javlja se čim se ulogujete na Fejsbuk

Pojavljuje se među kontaktima na četu iako ne komunicirate s tom osobom preko četa. Fejsbukov algoritam prati kako reagujemo na objave naših prijatelja pa ako neko često posećuje naš profil, Fejsbuk će mu ljubazno ponuditi i da stupite u kontakt.

izvor:alo.rs
Foto:baokhanhhoa.com.vn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter