Izvor:
20.11.2017 u 20:56
0

UPOZORENJE: Zbog OVOG isključite Wi Fi preko noći!

Ako i preko noći ostavljate mobilni telefon spojen na Wi-Fi, odmah biste to trebali prestati raditi – ako vam je stalo do vašeg smartphonea.

Naime, razlog zbog kojeg vaš telefon ne bi trebao biti spojen na internet dok spavate je veoma logičan – to bespotrebno troši bateriju i nanosi joj trajnu štetu.

Slična stvar je i s Bluetoothom, ako je ta opcija uključena dok je ne koristite, ona vam samo bespotrebno troši bateriju.

Ipak, ako i tokom noći želite biti spojeni na internet, postoji način kako ipak smanjiti štetu za bateriju telefona. U mobilnim postavkama za Wi-Fi odaberite opciju Napredni Wi-Fi i tamo, ako vam telefon nudi tu opciju, označite Wi-Fi optimizaciju. To bi trebalo minimalizovati potrošnju baterije dok je Wi-Fi uključen.

Postoji i opcija Zadrži Wi-Fi tokom mirovanja, koja će, ako je isključite, osigurati da se vaš telefon na Wi-Fi spaja samo kad je u upotrebi.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter