Izvor:
08.12.2017 u 23:42
0

NOVE OPCIJE NA INSTAGRAMU: Evo o čemu je reč!

Instagram u poslednje vreme testira veliki broj novih i zanimljivih funkcija. Jedna od tih funkcija jeste mogućnost da korisnici arhiviraju svoj Stories sadržaj. Do sada su korisnici mogli samo da izaberu da preuzimaju Stories, umesto arhiviranja.

Korisnici će moći da vide arhivirane priče kada god to želi preko svoje Instagram stranice. Tu je i još jedna nova mogućnost, a to je kreiranje Stories Highlights, što predstavlja način da korisnici grupišu i podele priče na svom profilu.

Prema navodima Instagrama: "Stories su postali ključni deo načina na koji se korisnici izražavaju na servisu – ali nije bilo lako zadržati priče duže od 24 časa. Sada je moguće bolje izraziti korisnikov identitet grupisanjem priča i njihovim deljenjem na profilu".

Promene, koje Instagram Stories donosi, bi trebalo da budu dostupne na iOS i Android verziji aplikacije.

srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter