Izvor:
19.12.2017 u 21:25
0

TVITER UVODI ZABRANE: Nema više govora mržnje!

Tviter je objavio da uvodi strožu politiku protiv nasilnog sadržaja – govora mržnje u fotografijama i simbolima, uključujući i sadržaje na korisničkim profilima

Stroža pravila počeće da se primenjuju danas, objavio je Tviter, mesec dana nakon što su nove mere najavljene.

Tviter je objavio da će se govor mržnje na fotografijama tretirati poput grafičkog nasilja i sadržaja za odrasle. To znači da korisnici neće moći da koriste takve servise u živim prenosima, profilnim i naslovnim fotografijama.

Korisnici će takve sadržaje morati da označe kao "osetljive", kako bi drugi korisnici mogli da vide upozorenje i sami odluče da li žele da ih pogledaju.

Tviter je zabranio korisnicima da zloupotrebljavaju ili prete drugima kroz informacije na profilu, uklučujući i korisnička imena.

Izvor: Informer
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter