Izvor:
02.02.2018 u 16:03
0

SREĆA U NESREĆI: LG isplaćuje veliki novac vlasnicima ovih modela zbog problema sa paljenjem!

Napokon malo dobrih vesti za sve koji su imali ozbiljnih problema sa LG smartfonom.

LG će svima koji su imali problem sa restartovanjem telefona ponuditi novac ili zamenu za nov telefon.

Nekoliko modela ovog proizvođača je imalo problem sa restartovanjem gde su se uređaji iznova restartovali bez prestanka.

Ova ponuda odnosi se na vlasnike LG G4, G5, V10, V20 i Nexus 5X modela.

Njihovi vlasnici dobili su tužbu protiv kompanije i sada mogu da biraju između 425 dolara u kešu i kreditu u vrednosti od 700 dolara za neki od budućih modela koji će se pojaviti na tržištu (LG G7 ili LG V30 Alpha).

U pitanju je bez sumnje popriličan finansijski udarac za kompaniju, ali će sigurno malo oraspoložiti nezadovoljne korisnike.

Kako dobiti naknadu?

Na naknadu mogu da računaju osobe koje su podnele žalbu i one će biti kontaktirane, a svi ostali mogu da pošalju svoju žalbu na ovoj stranici (koja trenutno ne funkcioniše kako treba).

Rok za slanje je 12. februar, dok će isplate početi da se šalju u martu.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter