Izvor:
09.02.2018 u 20:07
0

NOVA FEJBUK OPCIJA: Za šta će se u budućnosti koristiti „dislajk“! (foto)

Nova funckija bi mnogima trebalo da olakša život na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Novoj Facebook funkciji trenutno ima pristup mala grupa ljudi, a kompanija tvrdi da će se koristiti kako bi korisnici brzo mogli da prijave zlonamerne komentare.

Njeno ime je "downvote" (glas protiv) i mnogi su se ponadali da bi u pitanju napokon mogloa da bude varijanta "dislike" dugmeta, ali će ova opcija biti korišćena za nešto potpuno drugačije.

Iako je imenom slična "glasanju protiv" na Redditu, koje spušta sumnjivi sadržaj na dno komentara, Facebookova varijanta će biti namenjena obeležavanju nepristojnog i uvredljivog sadržaja.

Korisnici trenutno mogu da prijate problematične komentare klikom na "…" pored njega i biranjem opcije "Hide comment", a Facebook će vam potom dozvoliti da pošaljete obaveštenje o postu, ali ceo ova proces nije preterano intuitivan.

Poređenja radi, nova downvote funkcija daje vam mnogo jasniji put za žaljenje u vezi sa nekim komentarom.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter