Izvor:
19.02.2018 u 03:09
0

OD DANAS ZVANIČNO: Tviter nećete moći da koristite na ovim kompjuterima!

Kompanija je upravo ubila Twitter za popularni brend kompjutera.

Twitter je najavio da napušta svoju podršku za Appleove Mac kompjutere i da će svi korisnici biti preusmereni na korišćenje ove društvene mreže u web brauzeru.

Društvena mreža je takođe poslala tvit u kom stoji da će aplikacija za Appleove kompjutere trajati još samo 30 dana pre nego što prestane da pruža podršku za nju.

Međutim, još nije poznato da li će ona nastaviti da radi posle teog perioda.

Smrt Twitter aplikacije nije previše iznenađujuća s obzirom na to da je potpuno napuštena pre nekoliko godina od strane korisnika koji su se prebacili na druge alternative.

Tu su i glasine koje govore da Twitter radi sa kompanijom iz Kupertina kako bi prebacili Appleovu iOS apliakciju na Mac u okviru spajanja platformi koje u poslednje vreme uzima maha.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter