Izvor:
05.04.2018 u 14:59
0

OTKRIVENI NOVI DETALJI SA FEJSBUKA, GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO! Zloupotrebljeni podaci 87 miliona ljudi!

Curenje podataka iz najpopularnije društvene mreže sveta mnogo je veće nego što je to procenio haker Kristofer Vajli, koji je nedavno otkrio veliki skandal ove kompanije.

Prema navodima koje je u novom blogu otkrio direktor kancelarije za tehnologiju pri Fejsbuku Mike Šrepfer, broj ljudi koji su pogođeni curenjem podataka iznosi skoro 87 miliona, što je za 37 miliona više od početne procene, piše BBC.

Ovi podaci otkriveni su samo nekoliko sati nakon što je američki Kongres otkrio da će osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg biti ispitan pred članovima ove institucije, zbog velikog skandala koji potresa ceo svet.

Fejsbuk je zbog ovog skandala izgubio velike količine zarade u prethodnim danima, a suočava se sa brojnim istragama na gotovo svim kontinentima.

Podsećamo, Fejsbukse suočava s velikim problemima nakon što su u javnost procurile informacije da je kompanija zloupotrebila lične podatke skoro 50 miliona korisnika te mreže.

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg priznao je velike propuste koji su doveli najpopularniju mrežu pod istragu u SAD i Velikoj Britaniji.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter