Izvor:
16.05.2018 u 16:26
0

NISTE NA INTERNETU? Sada možete da koristite Gmail!

Jedan od najvećih problema sa veb mejl servisima je upravo to što im je potrebna internet veza kako bi im se moglo pristupiti, što nije problem kada ste kod kuće ili na poslu.

Šta, međutim, raditi kada ste na putovanju, na nekom mestu na kome ne postoji dobra internet veza?

Google je, izgleda, počeo da nudi rešenje ovog problema, odnosno oflajn mod za Gmail. To znači da će ovaj popularni mejl servis korisnicima ponuditi mogućnost da čitaju i odgovaraju na poruke čak i kada nisu "na netu".

Poslati mejlovi, kreirani oflajn, naravno neće moći da budu poslati pre nego što se uspostavi internet konekcija.

Korisnici, koji žele da koriste oflajn mod za Gmail moraće da instaliraju Google Chrome 61 ili noviju verziju tog pregladača.

Potrebno je otići u podešavanja (Settings) i podesiti koliko dana želite da vam poruke u oflajn modu traju. Ukoliko postoje poruke koje su starije od podešenog datuma, pristup tim porukama neće biti moguć.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter