Izvor:
28.06.2018 u 05:36
0

NOVINE: Novi način postavljanja video na instagram!

Korisnici Instagrama do sada su imali mogućnost da pored fotografija postavljaju i video zapise dužine do jednog minuta. Sada, to bi moglo da se promeni pa bi snimci mogli čak da traju i jedna sat.

Zvanične potvrde o ovome još nema ali kako prenose svetski mediji izvesno je da će do promene doći i to uskoro. Navodno, čelnici Instagrama su već imali razgovore sa nekim od korisnika koji aplouduju najviše video materijala i sa njima su razvili nadogradnju mreže.

U isto vreme, Instagram je imao probleme sa korisnicima Android uređaja jer je u nekoliko zemalja ova društvena mreža bila nedostupna.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter