Izvor:
11.07.2018 u 07:28
0

NOVITET U FACEBOOKU: Ovu opciju svi ćete sigurno koristiti!

Iz kompanije Facebook predstavili su novu funkciju koja je obradovala mnoge korisnike ove društvene mreže.

Naime, od sada ćemo imati priliku da blokiramo neželjeni sadržaj – bilo da se radi o spojlerima serije ili vesti iz šoubiznisa i politike.

Na osnovu ključnih reči moći ćete u periodu mesec dana da izbegnete viđanje objava koje ih sadrže.

Ipak, za sada je ova opcija dostupna samo malom procentu korisnika, a ono što se neće dopasti mnogima jeste činjenica da Facebook ne planira da blokira oglase koje mnoge ljude iritiraju.

Da biste aktivirali ovu funkciju potrebno je da kliknete na tri tačke iznad posta na naslovnici koji sadrže elemente o kojima ne želite da čitate, a potom ćete primetiti opciju "odloži".

Imajte u vidu da će vaše odabrane ključne reči sakriti objave svih prijatelja, stranica ili grupa na 30 dana.

– Izradili smo funkcije poput "pogledajte prvi", "sakrij", "prestani da pratiš", "odloži", a sada i "odloži ključne reči". Nadamo se da ćete uz dodatne opcije uspeti da prilagodite sadržaj koji se prikazuje i da ćete više vremena provesti gledajući stvari koje su vam važne – rekli su iz Facebooka.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter