Izvor:
04.10.2016 u 15:05
0

SUROVA KAZNA ILI DOBRA LEKCIJA? Majka je ćerki OBRIJALA GLAVU jer je maltretirala… (UZNEMIRUJUĆ SNIMAK)

Svi mi znamo kakve su siledžije, kao i da je prilično teško izaći sa njima na kraj. Naročito kada se ispostavi da je siledžija vaše rođeno dete. Šta ćete onda – da ga odvedete u školu i tužite direktoru? Ili da naterate dete da se izvini osobi koju je maltretiralo? Ili, po najnovijoj modi, izblamiraćete dete na društvenim mrežama… Videli smo pregršt klipova na kojima roditelji teraju decu da se izvine zbog svog lošeg ponašanja, ali ovaj video snimak je otišao još dalje.

Očigledno, pošto je otkrila da je njena ćerka zadirkivala devojčicu koja je ćelava usled lečenja od kancera, majka je odlučila da svom detetu obrije glavu i da to snimi i postavi na Fejsbuk. Devojčica u klipu vrišti i pokriva oči dok joj pramenovi kose padaju sa glave. I mama i ćerka pričaju na portugalskom, ali nije poznato poreklo ovog snimka.

Ipak, nekima se čini da je mama preterala u kažnjavanju svoje ćerke.

Šta vi mislite? Da li je ovo dobar način da "održite vakelu" detetu ili je preterivanje?

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/tuan bui

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter