Izvor:
10.10.2016 u 19:47
0

PRAVOGA JE TEŠKO NAĆI: Ovu MOLITVU treba da izgovaraju žene koje ŽELE da se udaju

Gospode, Bože Večni, Ti Si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu muškarca i žene. Od Tebe biva da se žena sjedinjuje sa mužem radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa čovekom koji me razume i kom bih mogla sve reći. Sjedini me sa takvim koji bi me iskreno, supružanski ljubio celog života. Daj Gospode da me pronađe onaj koji razlikuje ljubav od strasti i pohotljivosti. Daruj mi Gospode ženika koji će uvek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje telo. Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni duhom i telom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i uporopaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onome koga traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj deci. Amin!

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter