NE POSTOJI BOLJA OSOBA OD NJE: Evo zbog čega treba da odete na putovanje sa MAJKOM! (FOTO)
Za mnoge, putovanja su najzabavnija onda kada su uz njih prijatelji, partneri ili supružnici. Međutim, važno je razmotriti i opciju putovanja sa majkom jer ona sa sobom donosi mnoge benefite koji će vam dugoročno biti veoma isplativi.

Putovanje je odličan način da se ponovo povežete sa majkom, te da joj ispričate nove situacije koje su vam se dešavale u vašoj svakodnevnici. Opšte je poznata činjenica da kroz odrastanje na neki način smanjujemo kontakt sa našim roditeljima, a veoma je važno držati ih upućenim kako se ne bi osećali usamljenim.

Iskoristite ovo putovanje za duge razgovore s njom, pitajte je za savete, smejte se i uživajte. Radite sve ono što obično ne stignete jer je oko vas previše drugih ljudi kojima morate poklanjati pažnju.

Dok odrastate, vaša majka je odgovorna za vas i porodične finansije. Samim tim, na svakom putovanju je fokusirana na veliku količinu važnih detalja i ne stiže da uživa i da se opusti koliko bi htela. Iskoristite putovanje s njom kako biste je rasteretili od briga, i uživajte u potpuno novom iskustvu koje ćete doživeti. Gledajte to sa ove perspektive, vi ste sada odrasli i ona ne mora brinuti o svemu i napokon se može odmoriti i dobro zabaviti. Omogućite joj to.

Kroz razgovore i druženja otkrićete njene osobine koje vam do sada nisu bile poznate. Pričajte s njom i njoj samoj, o njenim hobijima, stvarima koje je volela kada je bila mlađa i životu koji je živjla pre nego vas je donela na svet. Uživajte u njenom smislu za humor, pričama i planovima koje ima za budućnost, makar se radilo o kratkoročnim sitnicama kao što je odlazak u prodavnicu.

Kroz druženja sa svojom majkom shvatićete kako njena ljubav prema vama nikada ne jenjava, nego samo raste i biva jača iz dana u dan. Gledajte je i kao najbolju prijateljicu, poverite joj svoje najčuvanije tajne i potrudite se maksimalno iskoristiti nekoliko dana "bega od stvarnosti". Ove uspomene će vam sigurno ostati trajno urezane u sećanja, dajte sve od sebe da one budu što lepše!

Izvor:Stil.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Provodadžija  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Novajlije reality  
13:55  Vesti  
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
20:00  Upoznajte Novajlije  
21:00  Provodadžija  
22:00  Sudbine  
23:00  Novajlije reality