PET MOĆNIH RUSKIH IMENA ZA VAŠU BEBU: Sve lepše od lepšeg!

 

Ova imena u sebi nose neverovatnu energiju i svoje „vlasnice“ čine srećnim i uspešnim, a prilagođena su i našem podneblju: 

Irina 

Ovo ime bilo je veoma popularno tokom Sovjetskog saveza, ali je ta popularnost drastično opala, i to potpuno nezasluženo! Naime, veruje se da ovo ime nose žene koje vole život i opisuju ga kao niz zanimljivih događaja, veoma su lepe, zaštićene i rođene pod srećnom zvezdom. Imaju divnu dušu, seksepilne su i vrlo inteligentne, zbog čega postaju uspešne poslovne žene, nezavisne i vredne vođe. 

Natalija 

Žena imena Natalija ima veoma jaku i stabilnu energiju. Slomiti Nataliju gotovo je nemoguće; ona ostvaruje sve ciljeve koje zacrta, ako nije najbolja, onda je veoma blizu tome. Žene sa ovim imenom gaje harmonične odnose sa okolinom, ali ponekad se čini da dolaze sa druge planete. Misteriozne su, imaju posebnu auru, pa neverovatno privlače muškarce. 

Tatjana 

Porodično ime koje označava ženu koja je iskrena, ljubazna, ima vrlo jaku energiju i veoma je privlačna. U njenom prisustvu ljudi se osećaju smireno, toplo im je i udobno. Kuća jedne Tatjane uvek je puna ljudi, a na privatnom planu ide joj veoma dobro. Niko ne vaspitava decu tako dobro i u pozitivnoj atmosferi kao žena sa imenom Tatjana. Nekima je dosadna, ali Tatjana se takvim stvarima nikad ne zamara! 

 Viktorija 

Moćno ime izvedeno iz reči „pobeda“. Samo po sebi ime Viktorija opisuje damu koja pobeđuje svuda i uvek. Naravno, i Viktorija ima svoje slabosti, ali one u potpunosti blede kada se sagledaju njene sposobnosti i snaga. Viktorija je žena sa neverovatnom energijom koja na svakom polju može da se takmiči sa bilo kojim muškarcem. I da pobedi. Viktorija mnogo teže pronalazi partnera za ceo život u odnosu na druge žene, jer je sa njima teško živeti pod istim krovom. Ženama sa ovim imenom treba pristupiti na drugačiji način, dosta se potruditi, a one će vam to vratiti dvostruko – biće vam supruga kakvu samo poželeti možete, nikada vas neće ostaviti da sami rešavate probleme, a podržaće vas uvek i u svemu. 

Helena / Elena 

Ime koje označava svetlost i čistotu. Ima stotinu prednosti i samo jednu manu – gotovo da nikada ne koriste maštu. Zahvaljujući tome, retko kada su ljubomorne, već su u svakoj prilici dostojanstvene, što njihovu jedinu manu zapravo pretvara u prednost. Helena lako upija znanje i sve vrste informacija, pa su često žene sa ovim imenom odlični učitelji ili šefovi. Dobre su supruge i majke, a njihova fenomenalna energija prepuna pozitivnosti privlači mnoštvo prijatelja, ali i muškaraca koji žele da im se udvaraju. Helena je žena koja se oslanja na logiku i neguje ljubav za ceo život. Praktično je nesposobna za bilo kakvu pakost ili izdaju, zbog čega je ceo svet ceni.

 

b92
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
04:30  Rano jutro