Izvor:
10.12.2016 u 18:01
0

I kamen bi zaplakao: Oproštaj KUCE koju su doveli u bolnicu da POSLEDNJI PUT vidi svog vlasnika nikoga neće ostaviti ravnodušnim (video)

Nakon što se neko vreme žalio na jaku glavobolju, Rajan Džesen završio je u bolnici. Lekari mu, nažalost, više nisu mogli pomoći. Smestili su ga na odeljenje intenzivne nege, ali šteta koju je napravilo teško krvarenje u mozgu, već je bila prevelika.

Sumnja se da je za Rajana bio koban visok krvni pritisak, a navodno su ga uzrokovala energetska pića, koja je pio u prekomernim količinama.

Porodica 33-godišnjaka okupila se oko njegovog bolničkog kreveta kako bi se poslednji put pozdravili, ali nisu ga, kažu, mogli pustiti dok ga nije videla njegova najbolja i najodanija prijateljica – voljena kuja Moli.

Roditelji i sestra Mišel su na Fejsbuku objavili dirljivi video, u kojem se vidi kako ljubimica zabrinuto njuška i ljubi gazdino lice.

– Neizmerno hvala bolničkom osoblju što su nam ovo omogućili. Moli je barem poslednji put videla Rajana, iako će joj sigurno biti teško da shvati zašto se njen čovek više nikad neće vratiti kući. Nemojte se brinuti za nju. Ostaje s nama zauvek. Ipak je ona deo naše porodice, a brat ju je voleo više od ičega – napisala je sestra na društvenoj mreži.

Dodala je da je Rajan još za života odlučio da će, kad umre, donirati organe kako bi drugi mogli da žive.

Jutarnji.hr
Foto: Facebook/Michelle Jessen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter