Izvor:
16.02.2017 u 01:58
1

NJEGA BI SVAKA ŽENA POŽELELA: Ovaj ponosni otac pokazao je svima šta znači biti „MUŽ IZ SNOVA“! (FOTO)

Iako mnogi i dalje misle da očevi rade nešto specijalno kada promene bebi pelene ili joj obrišu nosić maramicom, a od mama se očekuje da rade sve to i još mnogo više – stvari uopšte ne moraju da budu takve. A to je pokazao i ovaj neverovatan tata.

Nakon ozbiljne borbe sa rakom testisa, jedan Imgur korisnik i njegova žena napokon su uspeli da dobiju bebu. Sada, kada je postao otac, malo je reći da je potpuno posvećen roditeljstvu i očinstvu, a nedavno je objavio i fotografiju koja drugim očevima pokazuje kako to zaista izgleda u realnom životu.

Pravi muškarci se brinu o svojoj bebi dok mama drema onoliko koliko joj je to potrebno. Prošla je kroz puno toga i zato morate da zaboravite na ego i budete muž iz snova vašoj ženi”, napisao je uz fotografiju.

Sigurni smo da mnogi očevi mogu puno toga da nauče iz ovog posta.

Klix.ba
Foto: Printskrin/Imgur-avidclimber

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NJEGA BI SVAKA ŽENA POŽELELA: Ovaj ponosni otac pokazao je svima šta znači biti „MUŽ IZ SNOVA“! (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter