Izvor:
12.04.2017 u 00:35
0

OVO SVI RODITELJI TREBA DA ZNAJU: Evo šta vaša ćerka traži u pubertetu!

Roditelji ne treba da dižu uzbunu ako njihova devojčica u pubertetu više voli da se druđi sa dečacima. Često je to samo prolazna etapa u odrastanju i neće postati „muškarač” niti će ih dečaci pokvariti.

Kada devojčice u pubertetu više vole da se druže sa dečacima, mnogi roditelji se zabrinu, ali stručnjaci kažu da to ne mora da bude nikakav alarm za uzbunu. Pogrešno je da se od toga pravi fama.

– Često je to samo prolazna etapa u odrastanju, pa ne bi trebalo da mislite da su vaše ćerke "muškarače" ili da će ih dečaci pokvariti – kaže psiholog Brajan Flips. – Devojčice se u tom dobu traže, eksperimentišu, možda im jednog leta više odgovara druženje sa dečacima, otkrivanje njihovog sveta, ali to će ih verovatno proći.

Nemojte samo da im branite, kako ne bi počele da se inate i iz revolta potpuno izbace žensko društvo. Tada mogu stvarno da postanu muškobanjaste i grube.

Novosti
Foto: byrigo25.soup.io

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter