Izvor:
26.06.2017 u 03:00
0

OSTAVILI SU DECU SA DADILJOM: Snimak otkrio najgoru noćnu moru svakog roditelja! (VIDEO)

Najveća noćna mora roditelja je da se nešto ne desi deci dok su oni odusutni od kuće. Ta briga je opravdana. Srećom, Kris Reno i njenova supruga Ana-Marija Faiola su svoju decu ostavili u rukama hrabre dadilje. Jednog dana, bojler je iznenada eksplodirao. Kamera je zabeležila tu scenu, a zidovi dečije sobe za igranje su se bukvalno srušili.

Svega nekoliko trenutaka pre eksplozije, sin se igrao unutra, dok je 2-godišnja ćerka spavala. Dadilja je hrabro upala u sobu kako bi zaštitila decu i izbavila ih bez ijedne povrede.

Stvari su se dobro završile, a o onome što je moglo biti ni ne razmišljamo – izjavila je majka Ana-Marija.

Ukoliko vam je u unutrašnjosti kuće toplo bez razloga, čujete zvuk ključale vode i osetite miris metala, zasigurno bi trebalo da pozovete pomoć, kako ne bi došlo do slične situacije.

Izvor: Virealno.com /> Foto: YouTube Printscreen/Inside Edition

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter