Izvor:
16.07.2017 u 23:26
0

DEČAK ILI DEVOJČICA? Drevna kineska metoda će vam zaista pomoći da shvatite!

Mnogim budućim roditeljima nije svejedno kog pola će biti njihovo dete. Ako ste i vi među njima, isprobajte neku od ovih neobičnih metoda začeća devojčice ili dečaka, koje obećavaju uspeh.

Prema statistikama, šanse da dobijete sina ili ćerku su otprilike pola-pola. Ali, ukoliko ste se baš zainatili da sami isplanirate pol svog deteta, onda ne bi bilo loše da se okrenete narodnoj tradiciji i alternativnoj medicini, pa isprobate neku od ovih tehnika za pravljenje bebe po želji.

Naravno, niko ne može da garantuje pouzdanost ovih metoda, ali sigurno vam neće ništa naškoditi da probate.

Kineska metoda

Na kinesku metodu utvrđivanja pola oslanjali su se mnogi parovi u istoriji ove zemlje. Prema njoj, duhovi vode, zemlje, vazduha i vatre pomoći će vam da vaše dete bude pola kojeg priželjkujete, ali samo pod uslovom da ljubav vodite određenih datuma.

Metoda ishrane

Kako tvrde iskusni, ako želi devojčicu, žena bi pred trudnoću i u prvim danima od začeća trebalo da pije mleko i jede ribu, salatu i hranu punu kalcijuma. Ako želi dečaka, trebalo bi da jede jaja, meso i proteine.

Metoda ovulacije

Doktor Landrum Šetls smatra da ako roditelji žele dečaka moraju da pokušaju bebu da začnu što bliže ženinoj ovulaciji, a ako žele devojčicu da sačekaju tri do četiri dana nakon ovulacije. Slična metoda je i O+12 koja tvrdi da ćete bebu-devojčicu dobiti ako ljubav vodite tačno 12 sati posle ovulacije.

Jonas-metoda

Ovu tehniku osmislio je doktor Eugen Jonas koji tvrdi da mesečeve mene imaju veliku ulogu u zdravlju i polu deteta. Sam doktor ima jedanaestoro zdrave dece za koju tvrdi da im je svima tačno predvideo pol.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter