SKRIVENO OSTRVO: Raj za žene i noćna mora za muškarce!

 

Raj za žene i noćna mora za muškarce, ovde se svaka dama oseća kao Wonder Woman.

Da li ste ikada želeli da odrastete na skrivenom ostrvu kao Wonder Woman? Sećate ga se iz filma, ostrvo na kom žive samo Amazonke koje znaju kako da sačuvaju svoje ostrvo daleko od radoznalih pogleda i na kom je muškarcima pristup strogo zabranjen. Pa, ako ste želele, sada to i možete. Na obali Finske postoji novo, magično mesto koje se zove "SuperShe Island" (Super ona ostrvo) i zvuči kao raj.

Ova atrakcija je otvorena krajem maja pa zamisli Kristine Rot, koja je prošlog septembra kupila ostrvo od 8,4 hektara i pretvorila je u ženski raj. Prema veb stranici, otok prima do 10 žena i opremljen je sa četiri kabine, a ima sve pogodnosti luksuznog odmarališta. Od kajaka do joge i meditacijem, pa sve do časova kuvanja. Na ostrvu postoje brojne aktivnosti koje će vam ojačati um, telo i dušu, pa se tamo možete osećati baš kao prava Čudesna Žena.

A najbolji deo? Ni jednog muškarca nema na vidiku. Ovo ostrvo je samo žensko, što ga verovatno čini najboljim ostrvom na svetu. Jedno upozorenje, ovo ostrvo je otvoreno samo za članove "SuperShe" zajednice. Pristup zajednici koju je Rot stvorila da "okuplja žene iz celog sveta" zvuči prilično zastrašujuće kada pokušate da se ako želite da učlanite. Sama članarina košta 7. 250 dolara (739.660 dinara). Ostrvo zaista izgleda magično, u šta se možete i sami uveriti:

Iako je cena visoka, mogućnost da provedete vreme sa ženama od kojih možete mnogo toga da naučite je neprocenjiva. Naravno, ne morate da trošite tone novca, da biste istražili neko pusto i mistično ostrvo, ali ovde vam je dobar provod zagarantovan. Još jedna dobra stvar je što na ovom ostrvu ne morate da se oblačite kao Amazonka. A, ako poželite da se upustite u neku ovakvu avanturu, ona okupite drugarice pa istražite neko zabačeno ostrvo u Grčkoj, sigurno je povoljnije.

 

Izvor:Telegraf
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije žurka