KLIKOM DO LETOVANJA: Kako postići pristupačno letovanje klikom iz fotelje!

 

Zima je na izmaku, a proleće se prilično primaklo i red je da baš sada razmišljate o prolećnim bekstvima iz grada, letovanju, krstarenju.

Za one koji vole sunce, toplotu i čari proleća, evropski gradovi uvek su najbolje rešenje za bekstvo od svakodnevnih obaveza i brzog ritma življenja. Turističke agencije već su izašle sa ponudama za uskršnja i prvomajska putovanja, ali uvek možete da otputujete nezavisno od praznika. Isto tako, pravo je vreme da sada osmislite i letovanje, a ove godine, krstarenja će izgleda biti veliki hit.

Da bismo vam olakšali potragu za idealnim putovanjem i poštedeli vas trčkaranja po netu, organizovali smo prvi virtuelni Sajam turizma koji možete da posetite iz svoje fotelje. Vodimo vas kroz Srbiju i Evropu, na more i u daleke krajeve, na mesta koja privlače ljubitelje prolećnih i letnjih destinacija i to baš na vreme da izaberete first minute ponude i uštedite novac.

Sa svojom raskošnom ponudom upoznaće vas Odeon world travel, Alegra krstarenje, Ponte, MK Resort, Travelland, Big Blue, Maestro Travel, Sabra, Balkan FUN, VIVA Travel, Evro Tours, Robinson, Supernova Travel, Fantast turist, Olympic Travel, Zeus Travel i Kompas. Prijatelj sajma je Generali osiguranje koji iz godine u godinu obogaćuje ponudu putnog osiguranja. 

 

 

Izvor: Noizz.rs
Foto: Instagram/printscreen/megbradyhouse

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro