Izvor:
19.05.2019 u 19:05
0

MEŠTANI OVOG OSTRVA IMAJU ODLIČNU PONUDU ZA VAS: Ako pada kiša dok ste ovde, novac vam se vraća! (FOTO)

Italija je, kao i mnoge druge evropske destinacije, imala nestabilno proleće do sada, tako da ovo deluje kao primamljiva ponuda

Da li vam se nekada desilo da vam vremenske nepogode pokvare godišnji odmor i da vam kiša onemogući da uživate u pesku i moru? Jedino italijansko ostrvo došlo je na zanimljivu ideju kako da privuče goste uprkos vremenu.

Ostrvo Elba najveće je od svih blizu obala Toskane, a ujedno i treće najveće italijansko ostrvo posle Sicilije i Sardinije.

Veoma je popularno kao destinacija za godišnji odmor zbog prelepih plaža i okruženja, kao i bogate istorije koja obuhvata priču o progonu Napoleona.

Kao i na mnogim drugim mestima, vremenski uslovi znaju da pokvare odmor gostima i odvrate neke od dolaska, ali nova inicijativa treba da pomogne oko toga.

Kampanja pod nazivom "Elba bez kiše" važi do kraja maja i obuhvata ponudu po kojoj svako ko dođe na ovo ostrvo i iskusi više od dva sata kiše dnevno, dobija nazad uplaćeni novac.

Mnogi vlasnici smeštajnih objekata već su se priključili i garantuju povraćaj novca do 31. maja ukoliko između deset ujutru i osam uveče bude više od dva sata kiše.

Italija je, kao i mnoge druge evropske destinacije, imala nestabilno proleće do sada, tako da ovo deluje kao primamljiva ponuda.

Postoji i caka u celoj priči, a to je da ostrvo Elba ima svojevrsnu mikroklimu koja se razlikuje od ostatka ove zemlje i koja je podložna brzim promenama vremena.

Vremenska prognoza ovde često može da bude pogrešna, ali nova inicijativa pokušava da ponudi ljudima situaciju u kojoj nemaju šta da izgube i priliku da iskuse i druge lepote ostrva pored plaža.

Izvor: Noizz
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter