Izvor:
28.05.2019 u 16:36
0

BELEK: Prestižna golf destinacija!

Belek je jedan od najsavremenijih turističkih centara Turske i jedna od najpoželjnijih golf destinacija u svetu. Nalazi se u Antalijskoj regiji i okružen je drevnim gradovima, Mediteranskim morem i drugim prirodnim lepotama, a zahvaljujući luksuznim hotelima i peščanim plažama predstavlja veoma popularnu turističku destinaciju.

Kada je u gradu 1994. izgrađen prvi golf teren, prepoznat je njegov značaj za razvoj turizma, pa su ubrzo zatim izgrađeni i drugi golf tereni, a nivo hotelskih usluga znatno je podignut. U Beleku se danas nalazi 10 golf klubova sa ukupno 14 igrališta različitih nivoa, na kojima se mogu okušati kako početnici, tako i profesionalci u ovom sportu.

Pored golfa, Belek pruža mogućnosti za bavljenje najrazličitijim avanturističkim sportovima, kao što su surfovanje, skijanje na vodi, jedrenje, rafting, planinarenje… Grad nudi i bogat turistički program koji podrazumeva šoping, restorane, wellnesscentre i zabavu do kasnih večernjih časova.

Izvor:Travellhub.rs
Foto: : Instagram/printscreen/kevin_paver

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter