Izvor:
09.06.2019 u 09:00
0

UŽIVAJTE NA SUNCU, U PLAVETNOM AMBIJENTU: Uslov je samo jedan!

Sve troškove letnje avanture plaća luksuzni rizort!

Coco Palm Dhuni Kolh na Maldivima traži osobu koja će voditi računa o – kornjačama!

Dakle, posao bi podrazumevao uživanje na suncu, u plavetnom ambijentu, kraj tirkiznog okeana, na netaknutim plažama, uz plaćene sve troškove smeštaja i hrane, dok se krajičkom oka motre kornjače.

Čitava situacija deluje nestvarno – skoro kao da ste direktno sa ovog sveta sprovedeni u raj, s tom razlikom što iz raja ne biste mogli da se hvalite na društvenim mrežama svojim fenomenalnim okruženjem.

Planirano je da volonter radi sa jednim od vodećih britanskih veterinarskih specijalista hirurgije dr Claire Petros, a njegova odgovornost bila bi da se stara o ishrani kornjača, da im čisti prostor, da bude prisutan u slučaju hirurških intervencija ili drugih medicinskih postupaka, zatim da prisustvuje misijama spasavanja kornjača, kao i njihovom vraćanju u okean.

Dok je van radnog zadatka, stažisti je omogućeno da iskusi neka od uzbuđenja koja nudi ovo odmaralište, poput krstarenja uz zalazak sunca i ronjenja kraj koralnog grebena Ba.

Izvor: B92
Foto: Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter