Izvor:
09.09.2019 u 11:46
0

OSTRVO LUTAKA: Ovakav prizor turisti nisu očekivali!

Na ovom ostrvu, turistima se ledi krv u žilama od jezivih prizora.

Na ostrvu u močvari južno od Meksiko Sitija nalazi se "Isla de las Munecas" ili Ostrvo lutaka, a prizor koji tamo dočekuje posetioce ledi krv u žilama. Sa svih strana vise stare i oštećene lutke, a sve izgleda kao da ste se našli u sred horor filma.

Legenda kaže da se pre pedesetak godina u kanalu oko ostrva udavila devojčica. Don Hulijan Santana Barera, pustinjak koji je tamo živeo, nedugo nakon tragedije u vodi je našao staru lutku, a sutradan ih je bilo još.

Bio je uveren da je lutke zaposeo njen duh. Počeo je da ih sakuplja i da ih postavlja svuda po ostrvu.

Neki svedoci su tvrdili da se lutke nekad pomeraju i šapuću među sobom, a ponekad i otvaraju oči. Šetnju ostrvom naveli su kao jedno od jezivijih iskustava.

Santana je navodno tokom godina postao potpuno opsednut, a lutaka je na ostrvu bilo sve više.

Decenijama kasnije, 2001. godine, dogodila se nova tragedija. Santana je preminuo i to na isti način kao i djevojčica – udavio se u kanalu.

Izvor: B92
Foto: Isla de las muñecas/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter