Izvor:
21.01.2018 u 23:36
0

STJUARDESE OTKRILE: Ovo nikako ne smete da pijete u avionu!

Stjuardese su otkrile pravi razlog!

Kada letite avionom preporučeno je da unosite tečnost jer pored toga što ćete biti hidrirani, održavaćete vaše telo u redu i ono će normalno da funkcioniše.

Stjuardesa otkriva da je jedno od pića koje nikako ne biste trebali da tražite tokom leta – voda!

-Voda je najgore piće koje možete da tražite tokom leta, otkrila je jedna stjuardesa

Dok je flaširana voda sasvim u redu, ona koja je natočena u čašu je pravi problem. Posada aviona nikada ne pije vodu, kafu i čaj. Razlog za to su rezervoari za vodu u avionu koji se čiste, ali posada ne zna kad.

Voda u avionima treba da bude u skladu sa Regulativom o zaštiti životne sredine kojom se obezbeđuje bezbedna pijaća voda u avionu. Ova regulativa objavljena je pre 15 godina, a ona propisuje na koje vreme i kako se čiste rezervoari dok konačnu odluku o tome donose avio kompanije.

Ali, nedavno istraživanje otkrilo je da su u jednom od 10 testiranih rezervoara nalazi bakterija iz ljudskih fekalija.

Izvor: Alo
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter