Izvor:
17.03.2018 u 23:27
0

LJUBAV U VAZDUHU: Nisu mogli da se sudrže pa su… !

Dvoje putnika, koji se prethodno nisu poznavali, uhvaćeni su "na delu" u toaletu aviona kompanije Virdžin Atlantik.

Mladić i devojka, u 20-im godinama, leteli su za Meksiko. Ubrzo po ulasku u avion su se zbližili. Posle kraćeg razgovora, odlučili su se prepustiti strastima.

Iskoristili su pogodan momenat i iskrali se do tolaleta.

Jedna od stjuardesa je, nešto kasnije, otvorila vrata i videla devojku kako sedi na WC šolji i momka koji je ispred nje stoji spuštenih pantalona.

Ostali putnici tvrde da je devojka, navodno, bila pijana, što pokušao da iskoristi. Ceo incident snimnjen kamerom, piše Dejli Mejl.

Pošto su se vratili na svoja mesta, mladić je pokušao da objasni da je devojci bilo loše i da je pokušao da joj pomogne, ali je uglavno svima bilo jasno o čemu se radi.

Incident se, međutim, nije na tome završio. Pošto je devojka, sve vreme leta do Kankuna, pravila probleme, pilot je bio prinuđen da sve prijavi policiji koja je putnicu privela po sletanju.

B92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter