parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

FENOMENALAN TRIK: Evo kako možete da smanjite bol i opekotine ako ste izgoreli na suncu!

Gel aloe vere ima nevjerovatan učinak na kožu, pogotovo kod opekotina od sunčanja. Hidrira, umiruje i hladi kožu. Ukoliko ste izgoreli, predlažemo vam jedan recept od ovog sastojka.

Za brzo i zdravo umirenje kože, treba da iskoristite snagu aloe vere. Ovo je jedan od najboljih prirodnih lekova koji ublažavaju opekotine. Zamrznute kockice aloe vere na zdravi način isceljuju kožu pružajući joj dodatno hlađenje i smirenje. 

Uz pomoć nekoliko zelenih kockica zamrznutog gela u vašem zamrzivaču, brzo i praktično možete da ublažite opekotine i ubrzate isceljivanje kože. Potreban vam je aloe vera gel i čist silikonski kalup za led.

Ako nemate aloe veru, nema problema. Gel aloe vere može da se nabavi u prodavnicama zdrave hrane. Napunite kalup ovim gelom i stavite ga u zamrzivač. Nakon par sati po potrebi vam je dostupno mnoštvo ledenih kockica aloe vere. 

Međutim, budite pažljivi. Kockice aloe vere neće mnogo pomoći kod jačih opekotina, pogotovo kad su se već pojavili mehurići na koži. U ovom slučaju potrebno je da što pre posetite lekara.

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
13:30 Goli život
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Upoznajte Parove
21:00 Srce na dlanu
22:30 Letnji kamp - Rekla/Kazala
02:30 Posle ručka (R)