Izvor:
16.08.2018 u 15:24
0

NEOPHODNO JE PITI SVAKOG DANA: Stručnjaci otkrivaju kako uz pomoć vode da plenite izgledom!

Da biste imali blistavu kožu i sjajan ten, pre svega je potrebno da ste dobro hidrirani. Ovo se naročito odnosi na topliji period godine, kada smo često izloženi UV zracima.

Ne dehidrira samo naš organizam, već i naša koža, te ako primetite da vam je ten sivkast, koža sklona perutanju i izgleda beživotno, razmislite da li pijete dovoljno vode.

Da bi koža bila nahranjena, potrebna joj je, između ostalog, upravo voda, koja pomaže da se sve ćelije ravnomerno snabdevaju kiseonikom ali i drugim hranljivim materijama. Budite lepe i pune energije, kako biste plenile gde god da se pojavite.

– Voda je najvažnija hranljiva materija i adekvatan unos vode je neophodan deo zdrave ishrane s obzirom na brojne funkcije koje voda ima u našem organizmu. Svetska zdravstvena organizacija sugeriše da bi prosečna žena trebalo da unosi 2,2 L vode dnevno, istakao je dr Ostojić, koji poseduje 15 godina iskustva u radu kao lekar i fiziolog vrhunskih sportista.

Sledeći put kada krenete iz kuće ili ste već napolju, možete se osvežiti vodom niskomineralnog sastava jer je idealna za svakodnevnu konzumaciju i pogodna za čitavu porodicu bez obzira na uzrast. Osvežite i hidrirajte svoj organizam u svakom momentu.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter