Izvor:
21.09.2018 u 13:17
0

ZA POSTIZANJE CILJEVA SU NAJBITNIJE TRI STVARI: Želja, vera i akcija!

Šta je uspeh? Uspeh je kada ostvarujemo svoje ciljeve i želje. Za to je potrebno nekoliko stvari, a najvažnije su tri. To su: želja, vera i akcija.

Sve počinje od želje. Želja je pokretač svakog ponašanja. Prvi korak ka uspehu je da postanete svesni i dozvolite sebi da osetite šta je to što želite. Možete to uraditi već sada. Napravite malu pauzu u čitanju i setite se neke svoje želje.

Sledeći korak jeste kreiranje vere u sebe. Bez toga nema ni motivacije. Želja sama po sebi nije dovoljna da stvori motivaciju. Neka vaša želja bude takva da možete verovati u sebe da je možete ostvariti.

Naredni korak je akcija. Želje vodi u veru, a vera u akciju. Bez akcije nema uspeha, nema održanja motivacije. Ako ništa ne preduzimate izgubićete želju i / ili veru. Zato počnite sa akcijom. Počnite sa malim koracima. Svaki vaš korak povratno jača vašu želju i vjeru, a one jačaju vašu spremnost za akciju. Znači, stvara se začarani krug, samoodržavajuća petlja, pozitivna petlja.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter