Izvor:
13.12.2018 u 11:35
0

NOVA TEORIJA ZAVERE OTKRIVENA NA GUGL ZEMLJI: U planinama Nevade otkriven ambar za NLO! (VIDEO)

Tajni hangar za vanzemaljske brodove otkriven je u planinama oko čuvenog Oblasti 51, tvrde teoretičari zavere.

Dok je proveravao akrivnosti u toj tajnoj lokaciji vojske SAD koristeći Gugl Zemlja, Tajler Glokner je primetio nešto bizarno skriveno u planinama Nevada.

Izgleda da snimak prikazuje tri otvora unutar planine.

Tajler je video objavio na svom Jutjub kanalu "secureteam10", gde je uporedio nalaz sa tvrdnjama jednog od najcenjenijih teoretičara zavere – Boba Lazara.

Godine 1989. Bob je u izjavi TV stanici u Las Vegasu tvrdio da se na području 51 testira devet svemirskih brodova.

Letelice su bile "kamuflirane u skloništu unutar planine" na nekadašnjem jezeru Papus – na istoj lokaciji sa Tajlerovog video snimka.

Analizirajući svoje otkriće Tiler tvrdi da se vide "tri velika otvora hangara" za koji veruje da se prostire "na milje" u zemlju. Sve zatim upoređuje sa lazarevim tvrdnjama krajem osamdesetih godina. ​​"Ovo veoma podsjeća na ono što je Bob opisao.

"Ako bih morao da pogađam, mislim da je ovo očigledno neka vrsta tajnog ulaza u ove planine", kaže on. Bizarni video je od objavljivanja (12. decembra) imao više od 29.000 pregleda.

I gledaoci pozdravljaju otkriće kao "neverovatno". Jedan skeptik ipak piše: "Sutra će te slike biti izbrisane sa Gugl Erta".

"Ovo je previše slučajnosti da bi se to smatralo slučajnošću", navodi se u drugom komentaru.

Pogledaj video:

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter