Izvor:
14.09.2016 u 17:04
0

U PO BELA DANA ŠETALA „LJUDSKOG PSA“: Gospodarica VUKLA roba na POVOCU! (VIDEO)

Svašta neobično ljudi vole da rade u cilju ostvarenja seksualnog zadovoljstva. Ipak, čini se da je ova Kineskinja apsolutni pobednik.

Stanovnici kineskog grada Fužu prisustvovali su svojevrsnoj sado-mazo predstavi jer je žena, u plavoj suknji i na visokim potpeticama, vukla svog "ljudskog psa" ulicama na povocu.

Kako britanski mediji prenose, žena je potpuno zapanjila sugrađane sado-mazohističkom šetnjom, pa je nastao pravi zastoj jer su se svi osvrtali da gledaju čoveka u farmerkama i crnoj majici na povcu kako kao pas puzi za gospodaricom na ulici glavnog grada istočne kineske provincije Fuđen. Ovo je nečuvena situacija, pa su prolaznici panično uzimali telefone i fotoaparate kako bi dokumentovali ovo čudo u sred grada.

Prema rečima svedoka, gospodarica bi se povremeno zaustavila tokom šetnje da pomazi "roba" po glavi, govoreći ljudima da je to njen pas i tako je izazvala još jače čuđenje kod prolaznika.

Međutim, ovoj predstavi je ubrzo došao kraj, pošto je policija došla i rekla ovom neobičnom paru da prestanu sa tim, šta god da je u pitanju. Žena je odvezala muškarca i viđeni su kako ulaze zajedno u šoping centar.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/PatrynWorldLatestNew

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter