Izvor:
23.12.2018 u 10:16
0

PRAVI POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Kako da ne pogrešite pri odabiru!

Novogodišnja euforija uveliko traje, a večito pitanje je šta kupiti dragim ljudima i staviti ispod jelke.

Ako ne znate kako odabrati poklon za najdraže osobe, pomoći vam može – horoskop.

Prilikom odabira obratite pažnju i na podznak osobe jer i on ima uticaja na želje pojedinca.

Ovan

Upečatljivi modni dodaci poput naušnica, satova i ogrlica uvek su sjajan odabir, pogotovo ako su blještavi. Nećete pogrešiti ni sa setom noževa ili tanjira jer Ovan voli sve iz kuhinje. Takođe, obradovaćete ga i ako ga iznenadite kartama za koncert omiljenog benda.

Bik

Bikovi vole luksuz i praktične poklone. Džemper od kašmira, pokrivač za kauč od fine vune ili nekog drugog udobnog materijala, delikatesni namazi ili fina bombonjera, flaša vina, cv albuma omiljenog benda su pokloni u kojima ovaj horoskopski znak uživa.

Blizanci

Lako je kupovati poklon za Blizance jer oni stvarno vole sve, od praktičnih stvari poput novčanika ili knjige pošto vole da stimulišu svoj um dobrim štivom. Ljubitelji su putovanja, pa ih možete iznenaditi vodičem za grad koji maštaju da posete ili DVD-om s lekcijama za učenje stranog jezika.

Rak

Rakovi vole da brinu o svom domu i obradovaće ih bilo kakav dodatak za uređenje životnog prostora, poput ukrasnih jastuka, zavese, servisa za čaj, ukrasnih tegli za cveće. Oduševiće ih i set soli za kupku.

Lav

Lavovi obožavaju nakit zlatne boje. Odevni komadi i modni dodaci u upečatljivoj crvenoj ili narandžastoj boji takođe će ih oboriti s nogu. Vaučer za masažu ili manikir takođe je sjajna ideja jer oni vele sebi da ugađaju.

Devica

Device vole sve što je – praktično. Nećete pogrešiti s novim mikserom ili aparatom za smuti, jednobojnim kardiganom ili pak planerom kojeg obožavaju.

Vaga

Često znaju da idu iz jedne krajnosti u drugu, pa ćete ih oduševiti zanimljivim svećnjakom ili jednostavnim crnim okvirom za fotografije.

Vage vole da istražuju gastronomiju, pa ih možete iznenaditi finom kafom, sirom ili flašom vina.

Škorpija

Vole da izgledaju misteriozno pa će im se svideti sunčane naočare ili veliki šešir. Strastvenu ženu Škorpiju obradujte seksi donjim vešom.

Strelac

Ovaj horoskopski znak voli da čita i uči, pa su knjige uvek sjajan izbor poklona, pogotovo one provokativne tematike ili knjige o egzotičnim udaljenim zemljama i misterijima.

Jarac

Prilikom biranja poklona za Jarčeve, dve čarobne reči su – udobnost i klasika. Klasična kožna torba u crnoj boji ili džemper sigurno će im se svideti.

Vole i nakit, ali ne bižuteriju. Radije im kupite mali komad nakita od belog zlata.

Vodolija

Birajte neobične poklone, zanimljivu stolnu lampu, sliku ili figuru. Vodolija obožava astronomiju, pa će je sigurno obradovati knjiga o svemiru. Možete je iznenaditi i nekim električnim uređajem. Kada je u pitanju moda, birajte ono što je trendi u tom trenutku jer vole da se oblače po poslednjoj modi.

Riba

Romantične i sentimentalne Ribe oduševićete uokvirenom zajedničkom fotografijom. Jako će im se svideti i paket kozmetike ili ćebence u koje se mogu omotati i potom maštati.

Ako želite da im kupite komad odeće ili obuće, birajte modele u crnoj boji koju obožavaju. Njih će rado spojiti sa zanimljivim modnim dodatkom poput velike narukvice.

Kurir
Foto: Instagram/antonellasassano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter