Izvor:
07.01.2019 u 10:54
0

ZAŠTITITE ONE NAJNEŽNIJE OD PIROTEHNIKE: Pružite ljubimcima sklonište od petardi!

Vreme novogodišnjih i božićnih praznika osim dobre klope i druženja nosi i neke neprijatne propratne aktivnosti, a to je bacanje petardi koje je opasno za sve, a posebno traumatične za kućne ljubimce.

Osim njih neprijatnost im predstavlja i vatromet koji je za nas poseban doživljaj, ali za pse i mace loše iskustvo.

Neka vaš pas ili mačka ima mesto u kući gde se može skriti i kojem će uvek imati pristup

To može biti mesto ispod nameštaja, u nekom ormariću, a možete ga napraviti i u najtišoj prostoriji u vašem domu. Ako imate psa, ostavite mu u toj prostoriji njegove igračke kako bi je povezivao sa sigurnošću, bezbrižnošću i uživanjem. U tom slučaju čuće vatromet i otići upravo na to mesto.

Kad je o macama reč, njima će biti dovoljno da se sakriju ispod stola ili kreveta ili u neki miran kutak Nemojte je mamiti da izađe napolje dok ona sama nije spremna jer će joj to uzrokovati još više stresa.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter