Izvor:
05.05.2016 u 17:35
0

DEVET ŽIVOTA I TRI REPA: Neobična mačka iz Rusije! (VIDEO)

Stanovnica grada Ahtubinska u Astrahanskoj oblasti, Svetlana Biriljuk, objavila je video na kojem je snimljena dvorišna mačka sa tri repa. Gospođa tvrdi da je životinja prava, ali komentatori na jutjubu sumnjaju u to.

Na videu ispod možete videti mačku čiji se jedan rep nalazi na običnom mestu, kao i kod svih drugih mačaka, dok druga dva repa vise sa strane. Vlasnica videa tvrdi da ovo nije prvi put da vidi ovu mačku, ali je uspela tek skoro da je snimi.

Žena tvrdi da je mačka koju je ona snimila žrtva radijacije, usled čega su joj porasla dva dodatna repa.

Internet korisnici iz raznih zemalja pišu da ti kadrovi možda nisu autentični, tim pre što je teško dobro osmotriti životinju, zbog slabijeg kvaliteta snimka.

HappyTV.rs
Foto: Printscreen YouTube/Светлана Бирилюк

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter