Izvor:
07.03.2019 u 19:50
0

ZA SVE LJUBITELJE – NOVOSTI IZ DIZNILENDA: Otvara se novi tematski park „Ratovi zvezda – Na ivici galaksije“!

Američki zabavni park Diznilend saopštio je danas da će zabavne tematske parkove, koji će se zvati "Ratovi zvezda – Na ivici galaksije" (Star Wars: Galaxy’s Edge), otvoriti za posetioce prvo u Kaliforniji 31.maja, a zatim i na Floridi, 29.avgusta.

"Na ivici galaksije" je novi prostor od 14 hektara u Diznijevim tematskim parkovima, sa vožnjama i iskustvima koje će posetioce i fanove povesti u "daleku, veoma daleku galaksiju", prenosi AP.

Jedna od atrakcija novih parkova je i detaljna replika broda "Milenijumski soko" (Millennium Falcon), kojeg obožavaoci "Ratova zvezda" dobro poznaju, a posetioci će moći da lutaju po prostorijama broda i da se upuste u borbu sa TIE borcima.

Gostima će na raspolaganju biti i lični droidi, svetleći mačevi, a moći će u parkovima "Ratovi zvezda – Na ivici galaksije" da uživaju i u odgovarajućoj hrani i piću, prenosi agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter