Izvor:
14.03.2019 u 19:53
0

FIGURA SLONA DONOSI SREĆU I NOVAC: Feng šui nam otkriva gde treba da stoji u stanu!

Svi znaju da figura slona unutar stana u Feng šuiju predstavlja sreću, ali retko ko zna gde tačno treba da stoji.

Slon u blizini ulaznih vrata privlači sreću i snagu za ukućane, dok slon u dvorištu štiti kuću od negativnih uticaja spolja. Figura slona u spavaćoj sobi predstavlja ljubav između dvoje i čuva brak, dok figura majke slona sa mladunčetom čuva dobar odnos roditelja s decom.

Parovi koji žele bebu treba da stave slona u spavaću sobu, ali ne zaboravite jednog u dečijoj sobi za kreativnost i znanje.

Kako biste privukli novac i uspeh na poslu figuru slona sa žabom ili majmunom na vrhu stavite u severnom delu kuće. Slon sa dignutom surlom znači uspeh, a sa spuštenom dugovečnost.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter