Izvor:
25.03.2019 u 18:09
0

VEŽE IH SAMO STRAST: Astro parovi koji se savršeno slažu u krevetu ali ne i u vezi

Neki horoskopski parovi jednostavno ne mogu imati ništa više od seksa za jednu noć

Osim što su kompatibilni u krevetu, oni nemaju ništa zajedničko. Pogledajte koje su to astro kombinacije.

1. Lav i Ovan

Ovan želi da proba nove stvari, a strastveni Lavovi su otvoreni za sve. To ih čini savršenim parom, ali samo u krevetu. U vezi i Lav i Ovan su stvarno naporni ljudi i žele da kontrolišu svoje partnere.

2. Vodolija i Ribe

Ovi znaci su toliko slični da nikada ne funkcionišu u ljubavi. Ali seks je odličan, tako da je najbolje rešenje za njih, ako postoji privlačnost, da budu “prijatelji sa beneficijama”.

3. Rak i Bik

Kada ovi znakovi spavaju zajedno, ne radi se o seksu, već o najnežnijoj ljubavi. Ali pošto su oba znaka zaista emotivna, ljubavna afera će se obično završiti nakon prve svađe.

4. Strelac i Ribe

Ovo je savršen par za seks za jednu noć i ništa više od toga. Strelac voli avanture, izlaske i druženje, dok romantične Ribe imaju druge prioritete.

5. Škorpija i Ovan

Seks između najupečatljivijih znakova mora biti neverovatan, ali je veza katastrofalna.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter