Izvor:
28.09.2016 u 20:31
0

PRIČA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Duh pokojnog brata mi je uperio pištolj u glavu!

Bio sam policajac početnik kada je moj brat počinio samoubistvo. Bio je stariji od mene, ali bili smo nenormalno bliski. Umro je u drugoj državi, a ja sam još dugo osećao krivicu, jer nisam prepoznao "signale". Njegovo telo je bilo u vrlo lošem stanju pa na pogrebu nisu otvarali kovčeg.

Taman oko nedelju dana nakon što je umro radio sam noćnu smenu sa kolegom. Sedimo u automobilu i odjednom vidimo kako svodnik vadi pištolj i puca u jednu od "svojih" devojaka. Odmah sam istrčao iz automobila i počela je potera. U ruci sam imao pištolj i pratio sam ga sve do zgrade u čije je dvorište ušao.

Malo pre nego što sam ušao u dvorište, začuo sam reči "Biće u redu!". Bio je to glas mog brata. Čim sam ušao u dvorište i stao kako bih izvideo situaciju, na glavi sam osetio cev pištolja. Svodnik je okinuo jednom, a onda i drugi put. Već sekundu kasnije svom sam ga snagom udarao svojim revolverom. Čak ni danas mi nije jasno zašto ga jednostavno nisam ustrelio. Stavio sam mu lisice i odveo ga do automobila.

Svom partneru sam ispričao o dva okidanja, ali ne i o glasu koji sam čuo u glavi. Izvadili smo metke i na dva poslednja našli tragove okidanja. Odneli smo pištolj na ispitivanje. Tamo su ponovno probali da ispale oba metka i sve je savršeno funkcionisalo.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter