Izvor:
29.09.2016 u 19:11
0

ZAPANJUJUĆE GROZOTE KOJE SU OTKRIVENE U HRANI: Evo šta vam sve može dopeti u želudac ako ne pazite


Britanski list Telegraf napravio je listu najužasnijih, najbizarnijih i najneprijatnijih izenenađenja koja su zadesila konzumere hrane i pića širom sveta. Neka od njih su vezana za čuvene lance brze hrane, a odšteta za pretpljeni šok pojedinim šokiranim mušterijama donela je i pravo bogatstvo.

U svetski pozn atom lancu brze hrane "Mek Donalds" tako je jedan od mušterija u čaši Koka-kole pronašao ni manje ni više nego miša! Za isti lanac restorana vezan je i skandal kada je umesto hrskave piletine jedna žena kao porciju dobila isprženu čitavu glavu kokoške! Ipak, taj svoj "duševni bol" zaprepašćena mušterija je naplatila sa čak 100.000 američkih dolara.

Kentaki fraj čikn (KFC) je servirao neprijatno iznenađenje pre tri godine u vidu pilećeg mozga u porciji pohovanih bataka. U jednom baru u Njujorku jedna mušterija se zaprepastila kada je uz svoju obrok salatu dobila i glavu gušterovu pride.

U jednom zoološkom vrtu u Engleskoj u porciji banana šetao je i živi škorpion. Pošiljka je stigla iz Kostarike. Jedan ozbiljan šok se desio u Americi kada je u porudžbini kineske hrane bračni par dobio i kondom pride. Da li je bio iskorišćen ili ne – ostaće misterija.

Jedan 16 godina stari dečak je u gradiću u Americi u pakovanju pirinča pronašao i crve kao dodatak.

Telegraph
Foto: ABC News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter