Izvor:
01.10.2016 u 16:05
0

MILIJARDER DAJE 180 MILIONA DOLARA ONOME KO HOĆE DA MU OŽENI ĆERKU: Ali, postoji jedan uslov! (VIDEO)

Milijarder Sesil Čao, vlasnik kompanije Čeuk Nang Holdings, ponudio je 180 miliona dolara čoveku koji je voljan da se oženi njegovom ćerkom. Ova vest je 2014. godine izazvala burne reakcije svetske javnosti.

Verovatno bi neko do sada i uzeo nagradu, jer je bilo oko 20.000 zainteresovanih, ali svi su pali na jednoj prostoj činjenici.

Naime koliko god novca da ovaj otac izdvoji kako bi neko oženio njegovu ćerku, velika je verovatnoća da se to ipak neće dogoditi. Džidži, Čao ćerka, je više od decenije u lezbejskoj vezi sa svojom dugogodišnjom partnerkom Sean Eav.

Čao je kao i svi roditelji želeo samo najbolje za svoju ćerku, pa je smatrao da joj više treba muškarac nego žena kako bi bila srećna do kraja života. Džidži je odbila očevu suludu ideju da svoju devojku ostavi zbog nekog muškarca.

– Udaću se za muškarca kada ti budeš oženio jednog – poručila je Džidži.

Njoj je ranije bilo komično što otac hoće da joj nađe muža, pa mu je javno poručila da je ona gej i da ne može tek tako da promeni svoju seksualnu orjentaciju.

– Dragi tata, znam ti nije lako da razumes kako mogu da me privlače žene. Iskreno to ni sama ne mogu da objasnim. To se prosto desilo, mirno i nežno, i posle toliko godina mi se i dalje mnogo volimo. Mnogo bi mi značilo kada se ne bi plašio moje partnerke i kada bi je tretirao kao normalno ljudsko biće. Ponosna sam na svoj život i ne bih ništa menjala. Znam da ima puno dobrih muškaraca, ali oni nisu za mene – poručila je Džiži svom ocu u pismu.

Telegraf.rs
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter