Izvor:
24.04.2019 u 18:41
0

AVANTURISTIČKI DUH: Žašto ga je važno negovati?

Avanturistički duh znači da u sebi negujete želju za prevazilaženjem sopstvenih granica, što sa druge strane znači da ćete u tom slučaju biti dosledni na putu svog razvoja u svakom smislu, jer je svaka nova opcija za vas više šansa da uspete, nego strah od poraza! Avantura podrazumeva hrabrost, upornost i izdržljivost, a sve su to osobine, koje će nas u životu, voditi pravo do cilja!

Zašto je važno negovati avanturistički duh?

1. Život ne traje večno

Život zaista kratko traje i ne želite da u jednom trenutku počnete da žalite, što za sobom nemate više uzbudljivih trenutaka. Sada je vreme za stvaranje ludih uspomena, ne zaboravite to!

2. Prevaziđi sebe

Avantura je poziv da prevaziđeš sebe i svoje granice. Otkrijte svoju snagu, jer će vas ona motivisati na uspehe na drugim životnim poljima.

3. Razvijate svoju kreativnost

Avantura pobuđuje kreativnost u vama i širi vaše vidike, zato je važno da s vremena na vreme priuštite sebi zdravu dozu adrenalina, kako biste podstakli svoju kreativnu prirodu na nove ideje!

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter