Izvor:
24.04.2019 u 19:35
0

OBRATITE PAŽNJU: Ovaj čudotvorni prah ne treba da KORISTITE KOD NAVEDENIH STVARI!

Ovaj čudotvorni prah ipak ne treba da koristite kod sledećih stvari.

Soda bikarbona je veoma moćan prah koji se koristi u pripremi poslastica, a osim toga efikasno deluje i kao prirodni lek i za čišćenje doma.

Ako je koristite u kombinaciji sa jabukovim sirćetom može da napravi čudo, te očisti najtvrdokornije mrlje. Ali, u jednom slučaju morate biti posebno oprezni. Reč je o čišćenju aluminijumskih predmeta.

Trudite se da ne ostavljate sodu bikarbonu dugo u dodiru sa aluminijumskim predmetom ili još bolje da ne praktikujete ovakvo čišćenje.

Nakon što ste aluminijumski predmet oribali sodom, odmah ga isperite s vodom. Ukoliko to ne uradite, predmet će pod uticajem sode promeniti boju.

Ukoliko imate antikno srebro, izbegavajte da ga čistite sa sodom bikarbonom kako ga ne biste oštetili.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter