Izvor:
06.05.2016 u 23:19
0

UHAPŠENA ZBOG NAGRADE: Greškom dobila pare pa je uhapsili

Sud u Sidneju optužio je studentkinju iz Malezije za "neiskrenost" nakon što je prećutala da joj je banka, greškom, dozvolila minus na računu u iznosu od oko 3,5 miliona evra.

U presudi suda piše da je Kristin Džiakin Li imala 17 godina i da je živela u Sidneju kada je Vestpak banka napravila skupu grešku 2012. godine, prenose agencije.

Studentkinja je uhapšena na aerodromu u Sidneju, kada je pokušala da optputuje u Maleziju.

Kako navode mediji, u trenutku privođenja, raspoloživo stanje na njenom računi je bilo manje od 2,5 miliona evra, a njena advokatica je rekla da je ostatak novca potrošila na "luksuzne stvari" poput mnogobrojnih tašni.

Advokatica je u ime odbrane studentkinje Džiaklin Li rekla da je "u pitanju novac koji svi želimo, koji ona nikome nije otela već joj je banka sama dala".

Dvadesetjednogodišnja studentkinja je puštena, uz kauciju, da se brani sa slobode.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter