Izvor:
20.05.2019 u 14:30
0

ZAUVEK ZAJEDNO: Pet stvari za srećnu i dugu vezu!

Definitivno je da za srećnu vezu ne postoji recept, ali da postoje neke stvari, bez kojih ona jednostavno neće uspeti, jasno nam je odavno. Jednostavno, ako vaš odnos sa nekom osobom traje, znači da delite ista interesovanja, poverenje, razumevanje, ali i zaljubljenost i strast.

Ovih 5 stvari su definitivno preduslov za zdrav odnos i vezu punu ljubavi i razumevanja:

Slične osobine

Kažu da se suprotnosti privlače, ali dugoročno gledano, za srećnu vezu je potrebno da ste slični u nekim stvarima i da delite određene stavove i poglede na život. Ipak, ako ste različiti, to nije najgora stvar na svetu – važno je samo da se vaše različitosti međusobno dopunjuju.

Seksualna kompatibilnost

Ako ste kompatibilni i uživate u razmeni intime, sve drugo može funkcionisati kako treba, ali ukoliko vam nedostaje seksualne kompatibilnosti, veza će loše funkcionisati bez obzira na to koliko se dobro slažete u ostalim segmentima.

Poznavanje sebe

Ako ne poznajete sami sebe, teško ćete znati šta želite, a ako ne znate šta želite, još ćete teže partneru saopštiti svoje želje i potrebe. Poznavanje sebe je izuzetno važno, često važnije i od poznavanja partnera.

Poverenje

Ovo je osnov svakog međuljudskog odnosa, a stub temeljac zdrave emotivne veze dvoje ljudi. Iznevereno poverenje ruši odnos iz temelja u danu, a potrebne su godine da se ponovo izgradi.

Mentalna stimulacija

Osoba sa kojom ste u vezi na vas mora uticati pozitivno i potstaći vas da iz sebe izvlačite najbolje. Mentalna stimulacija je veoma važna, a parovi koji se međusobno navode na razmišljanje imaju puno kvalitetnije veze, razgovore i dublje odnose, od onih kod kojih nedostaje mentalne stimulacije.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Ilustracija/Pexels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter