Izvor:
14.06.2019 u 14:54
0

PRAVA ŽENA NE ZAVODI ODEĆOM: Evo šta treba da poseduje savršena žena!

O tome šta savršen muškarac treba da poseduje raspravlja se već godinama, ali šta je sa savršenim ženama?!

Prava doza seksipila

Velika je zabluda da muškarci misle kako njihova savršena žena mora da se oblači veoma izazovno. Istina je da muškarci vole seksi žene, ali velika je razlika od decentnog pokazivanja kože i nošenja mini-suknje poslovnoj večeri. Savršena žena zna kako da bude seksi u pravoj meri u kombinaciji sa stilom i samopouzdanjem. Prava doza seksipila uključuje malo izazovnosti, maštovitog kombinovanja i naglašavanja tačno onoga što želite. Prava žena zavodi pogledom i stavom, a ne odećom.

Mora biti kul

Savršena razume da muškarci obožavaju sport i ne mogu protiv toga pa im je savršeno jasno da će prosečan muškarac prvom prilikom preskočiti subotnju potragu za lampom za dnevni boravak, dohvatiti se daljinskog upravljača i prebaciti na sportske kanale. Ipak, u svemu postoji granica, pa bi i muškarci trebalo da znaju gde ta granica tolerancije prestaje.

Pametna je i duhovita

Muškarci jednostavno obožavaju kada se žena smeje njihovim šalama, ali isto tako im je neodoljivo kada su one duhovite. Savršena žena trebalo bi da zna da ispriča šalu, našali se na tuđ račun, ali isto tako i da prihvati šalu na sopstveni račun bez ljutnje. Osim toga, nijednog muškarca koji traži ozbiljniju vezu neće privući lutkica, oni žele žene sa stavom i sopstvenim mišljenjem.

Ima privatan život

Muškarci vole osećaj da su svojim partnerkama potrebni, ali ne žele biti jedina stvar u njihovim životima. Savršena žena ima karijeru, sopstveni krug prijatelja i nešto što je strastveno zanima. Naime, ako bismo upitali muškarce, mnogi bi se složili da nema ničega odbojnijeg od žene koja se poput pijavice uhvati za svaki aspekt muškarčevog života.

Realna je

Nijedan muškarac za dugogodišnju partnerku ne priželjkuje kraljicu drame. Veze nisu uvek bajkovite i naravno da svađe izbiju, ponekad i češće no što očekujemo, ali muškarce će pre privući žene koje su prizemljene i realne i nisu sklone drami.

Ume da voli

Po pitanju ljubavi muškarci su prilično razmaženi i ponekad kao mala deca – oni jednostavno žele biti voljeni. Kada imaju loš dan žude za bezuslovnom podrškom, kada dobro izgledaju traže kompliment, a ne smeju se ni zaboraviti ni pohvale kada se pokažu u spavaćoj sobi. Savršena zna kako da bezuslovno voli muškarca.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter