Izvor:
22.06.2019 u 14:29
0

LETNJA ASTRO PROGNOZA: Horoskop za JUL i AVGUST!

Horoskop za jul 2019.

Ponedeljak, 1. jul biće prijatan i miran. Može se čuti glas iz prošlosti ili bi moglo doći do ponovnog okupljanja. 2. jula mlad Mesec u Raku započinje novi krug aktivnosti. Putovanja i svi ostali poduhvati uživaju zeleno svetlo svemira, ali sa Saturnom u opoziciji savetuje se oprez.

Retrogradni Merkur

Pomirite se s prošlošću pre nego što krenete u budućnost. Merkur se usporava, pripremajući se za retrogradno kretanje koje počinje u nedelju, 7. jula. Kada se proučava, istorija može biti odličan učitelj. Ova poruka je napisana u zvezdama tokom prvog dela meseca.

4. jula verovatno će doći do nekih iznenađenja. Krajem nedelje dominiraju prijatnije energije. Merkur postaje retrogradan u nedelju uveče 7. jula. Održavajte prijateljske veze čak i ako se osećate razočarano 8. i 9. jula. Ovo je sedmica kojoj se zahtevaju neka prilagođavanja stavova i prioriteta.

Dok se Mesec puni, u nedelju ujutru 14. jula Sunce je u opoziciji sa Plutonom. Okrivljavanje drugog je uvek zgodna opcija, ali saradnja može biti mnogo korisnija. Emocionalna ravnoteža i zrelost, kao i čvrsta odanost pomažu u prevladavanju izazova kako se približava pun Mesec u utorak, 16. jula. Čak i ako naiđete na protivljenje, tražite kompromis i saradnju kad god je to moguće. Ako odnos stigne do kraja, pustite da se završi i budite ispunjeni ljubaznošću i saosećanjem.

Stvari će se ubrzano odvijati kad Sunce stigne u vatrenog Lava u ponedeljak 22. jula. Letnja vrućina dolazi! Tempo je u utorak ujutro vatren, ali prepreke nastaju tog popodneva. U sredu očekujte komplikacije, a 24. potrebno je vešto se ophoditi sa ljudima i pametno upravljati projektima. Budite vođa.

Život se čini relativno blagim tokom poslednjeg vikenda u mesecu. Vrući, letnji dani mogu usporiti neke ljude, ali ne i planete. Venera ulazi u zabavnog Lava u subotu 27. jula, noć je stvorena za zabavu. Nedelja je najpogodnija za odmaranje.

Period dobre volje i neverovatne zabave

U ponedeljak, 29. jula može doći će do nekih iznenađenja. Neočekivani troškovi, čudno ponašanje i druga iznenađujuća kretanja mogu zahtevati novi način delovanja. Radije završavajte projekte, umesto da ih započinjete. Mesec završava suptilnim, ali dramatičnim pomacima u namerama i mislima.

Neposredno pre ponoći 31. jula dolazi mlad Mesec i započinjemo novi ciklus kreativnosti. Dva minute pre nego što započne avgust, Merkur kreće direktno. Još jednom, nove dostupne informacije mogu dovesti do vrlo različitih razmišljanja.

Horoskop za avgust 2019.

Četiri planete u Lavu podstiču opštu dobru volju i zabavu početkom meseca. Budite sigurni da u svoje rekreativne planove uključite manje entuzijastične prijatelje. Potraga za zabavom poprima gotovo religiozni zanos. Osim veselja, tu su veliki podsticaji za širenje vidika putem putovanja i učenja.

Nedelja 11. avgust donosi razlog da razmislite dva puta. Jupiter se okreće ka napred ujutru, a Uran te noći počinje dugotrajno retrogradno kretanje. Ako ste u komplikovanoj situaciji, možda ćete poželeti da čekate do četvrtka, 15. avgusta da rešavate stvari. Buduće opcije verovatno će postati jasnije nakon punog Meseca i kvadrata Merkura s Uranom u petak popodne.

U petak ujutru, 23. avgusta, Sunce ulazi u Devicu. Stres napornog dana može na trenutak sakriti činjenicu da se kraj leta brzo približava. Zvezde za vikend usmeravaju pažnju na letnje užitke. Srca lenjo plutaju kroz opuštajući poslednji vikend u mesecu.

Slučajni susret u ponedeljak 26. avgusta mogao bi označiti početak važnog novog prijateljstva. Budite spontani i otvoreni prema mogućnostima. Vreme prolazi brzo čak i kad se lunarni ciklus smiri. U petak 30-og u mesecu je mlad Mesec u Devici. Oni koji su još uvek na odmoru biće jednako spremni za nabavku ili pakovanje svih potrebnih stvari za nadolazeći praznični vikend.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter