Izvor:
25.06.2019 u 19:54
0

SAVET ZLATA VREDAN: Kako da uklonite neprijatan miris iz teksas jakne?

Teksas jakna je klasik i definitivno neće izaći iz mode još dugo. Ovaj jednostavan odevni komad se lako kombinuje sa laganom haljinom ili klasičnom majicom kada letnje noći postanu malo hladnije. Ali, kao i kod svakog odevnog predmeta, pranje i sušenje može ostaviti posledice – posebno na savršeno obojenom i poderanom teksasu. Zato smo otkrili daleko bolji način za čišćenje i uklanjanje mirisa iz teksas jakne.

Šta vam je potrebno: PVC kesa i zamrzivač.

Postupak: sklopite jaknu i stavite je u polivinil kesu. Stavite kesu sa jaknom u zamrzivač i ostavite je preko noći. Hladna temperatura ubija bakterije koje izazivaju neprijatan miris kada se reprodukuju u toplom i vlažnom okruženju. Osim toga, teksas ćete tako dugo zadržati u savršenoj formi, kao da je jakna očišćena u mašini za pranje veša i zatim osušena u sušari.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter